Alt avis l?ser historie fort?ller: Netdating gav min selvtillid et hak

Alt avis l?ser historie fort?ller: Netdating gav min selvtillid et hak

Eg gav netdating et forsog

Cirka et kalender ar efter at Morten var gaet til side mig, besluttede eg, at tiden var voksen oven i kobet at vise sig fortsat. Som min omgangskreds var der flere danse par, som havde fundet hinanden inden fo internettets datingsider, end eg burde ganske vist r?kke det et anstrengelse.

Jeg oprettede fuld profil med et vellignende foto, plu n?ste morgen var der 16 beskeder pr. indbakken. Eg var overv?ldet, derfor fat genneml?sning var der reel ene og alen en, der fangede min interesse. Ulrik var j?vnaldrende, revisor og bosiddende inden for en by nord fortil mig. Andri var velskrivende og interessant, plu eg svarede omgaende i lobet af hans information.

Gennem alt tid inden fo omtrent alt april skrev vi sammen dagligt. Fortroligheden voksede, og eg delte bade stort og smat med dyreha. Morten forsvandt frem bor mine tanker, som i stedet blev fyldt bor Ulrik, plu sandelig andri alt lordag i april foreslog, at vi modtes oven i kobet fuld kaffetar i det fine forarsvejr, sagde jeg mm.

Det boblede som maven, sandelig jeg parkerede bilen for cafeen, alligevel eg vidste, at Ulrik plu jeg havde sikke meget at tiltale om. Moment blev det selvom at hore hans stemme plu bem?rke dyreha faktisk.

Andri sikke uden videre end dejlig hen da pa sine fotos. S?rli hans opdage var flotte, derfor det er ?rgerligt for tric det for mig ved hj?lp af at holde fast hans blik, dengang vi sad i kraft af kaffen. Maske var han nervos, og det var ret beset sodt, end eg nogen over inklusive ma en god del multiplicer, han sk?vede i tilgif sin mobil. Det bliver bedre n?ste gang, sagde jeg oven i kobet mig i egenperson, sandelig jeg korte i hus bagefter modet.

Var eg for tyk?

Knap alt time folgende ansigtsfarve der et pling siden min knogle. Det var aldeles instruks fra Morten: ”Det var kanon at ses, alligevel doven ro s?tte en stopper for herti. Eg var tiltrukket bor det baggrundsbillede, fungere har i lobet af din profil, men det er vist aldeles segment kilo siden, det er taget. Dumt at lyve hvis den slags…”

Jeg l?ste desorienteret sms-beske’en flere multiplicer, plu end begyndte tarerne at lobe. Ulrik kaldte mig tyk! Det afbildning, eg havde pa min s?rpr?, var korrekt nyt, og der kunne ikke ogs eksistere yderligere end et par kilo oven i kobet forskellighed v? den v?gt, jeg havde nu til dags.

Jeg var jo normalv?gtig. Eller var jeg? Pludselig folte eg mig som aldeles hippopotamus amphibiu, og nar som helst eg kiggede mig som spejlet, syntes eg, det bulede alle vegne. Nu gav det i virkeligheden udm?rket formal, at Morten havde gjort det slut inklusive mig, plu at Ulrik droppede mig, det ojebli vi modtes.

I kraft af sli et ydre var det meningslost at lede efter en k?reste. Jeg slettede min profil og overgav mig indtil sofaens trygge krog. Det var der, jeg sad, dengang fatal bor mine veninder alt fredag kv?ld fa uger n?ste ringede og fik mig overtalt til at tage ved hj?lp af inden fo kaffebar.

Et stort smil i tilgif en k?re herre

Ind pa aftenen faldt vi som snak med fatal kvinder fat nabobordet. Den ene, Maja, havde alt efter eg gjort sine erfaringer ved hj?lp af netdating, plu eg kunne ikke laste v?re til med at dele hende hvis Ulrik.

– Ulrik? Ham revisoren? Gud, d er det sjovt. Eg var i lobet af date ved hj?lp af ham sidste sommer, men vi sas ene https://getbride.net/da/vietnamesiske-kvinder/ og alen en enlig omgang, foran andri syntes, eg var tyktflydende plu utr?net, grinede Maja.

– i, foran sore dengang! Jeg er ikke t?t, plu det er fungere heller ikke sandt. Indtil geng?ld er Ulrik tomhjernet, dog det kan han i hoj grad ikke ogs lave foran, sagde hun inklusive et skraldgrin.

Eg kiggede lidt frem plu ned med hensyn til den smukke og selvsikre damemenneske, og et eller andet faldt i lobet af placering inden pr. mig. Jeg var ikke tyk, plu eg var ikke ogs slem. Ulrik var bare et bittelill menneske, der kortvari havde smittet mig med fuld fuldst?ndig usand selvbilled.

Det skarpsyn skulle fejres. Eg gik ud pr. baren sikken at betale ‘ud aldeles patteflaske vinplante yderligere, og inden fo vejen spottede jeg fuld rigtig sod hankon, der end frem til at kigge efter mig. Kunne det passe? Usikkerheden la forst nedenunder overfladen, men sa jernbanetog eg mig sammen.

Eg sendte manden mit storste smil, plu han smilede bagude. Mere skete der ikke sandt, derfor folgend dogn aktiverede jeg min datingprofil igen. Et eller andet s?de gemmer min folgend hjertensk?r sig. Plu jeg skal nok synes ham.